Servicii

Daca esti victima unui accident rutier/de munca sau daca esti sotul supravietuitor , mama , tatal ori fratele persoanei decedate DESCOR DESPAGUBIRI Te ajuta sa primesti DESpagubiri CORecte !!

DESCOR DESPAGUBIRI apara interesele clientilor in cazul deceselor sau vatamarilor corporale survenite in urma accidentelor. Parcurgem toate procedurile judiciare necesare pentru ca tu sa-ti primesti despagubirile materiale si morale la care ai dreptul.

DESCOR DESPAGUBIRI te ajuta sa primesti banii la care ai dreptul , cu titlu de despagubire ce reprezinta daune morale si materiale datorate de asiguratorul RCA.

In cazul unei intelegeri individuale cu societatea de asigurare sumele ce le puteti obtine sunt mult inferioare decat atunci cand actionati in instanta asiguratorul, pentru plata daunelor atat materiale cat si morale !

Colaborarea cu DESCOR DESPAGUBIRI presupune, reprezentarea intereselor dumneavoastra in fata societatii de asigurari, consultanta în întocmirea dosarului de dauna, asistenta în negocierea despăgubirilor, reprezentare și asistenta juridica pentru persoanele prejudiciate material/moral în fata asigurătorului de răspundere civila’ a persoanelor vinovate de producerea unor accidente rutiere precum și în fata instantelor judecătorești competente.

Oferim consultanta juridica gratuita și va aducem la cunostinta drepturile. Aveți nevoie de asistenta noastră pentru despăgubirile ce vi se cuvin. Primiți de la noi sfaturi și informații competente privind despăgubirile ce se acorda victimelor accidentelor. Pentru a beneficia de despăgubirile ce vi se cuvin ca urmare a accidentului suferit., tot ce trebuie sa faceți este sa accesați secțiunea de contact.

Echipa noastra de profesionisti in domeniu vine in intampinarea nevoilor dvs. cu solutii individualizate pentru fiecare caz in parte oferind servicii complete de consultanta juridica, de recuperare a despagubirilor datorate de asigurator , de reprezentare in instanta si de executare silita.

Relațiile cu clienții noștri sunt bazate pe corectitudine, probitate, sinceritate și confidențialitate

Suportam toate costurile !

Nu solicitam plati in avans !

Asistenta si reprezentarea in fata societatii de asigurari, in fata organelor de cercetare penala, precum si in fata instantelor de judecata se vor face percepand onorariu de success (procent din despagubire), recuperabil de la societatile de asigurari, dupa ce despagubirea v-a fost platita. Comisionul de succes este platit numai in momentul despagubirii! Astfel, clientul nu plateste nimic iar onorariul nostru este suportat practic tot de societatile de asigurari.

DESCOR DESPAGUBIRI te ajuta sa primesti DESpagubiri CORecte !! 

Completati formularul si veti fi contactat de un consultant recuperari-asigurari.ro in cel mai scurt timp !

Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.

CONTACT

Pentru a stabili o intalnire cu specialistii nostri, ne puteti contacta la:

TEL./FAX: 021. 410. 07. 24

TEL.: 0799. 740. 773

E-MAIL: contact@despagubiricorecte.ro

Sau ne puteti prezenta cazul dumneavoastra completand formularul urmator: