Scopul si misiunea

In cele mai multe cazuri, persoanele vatamate nu au cunostinta de faptul că li se cuvin despăgubiri. Nu este nevoie să ai cunostinte in domeniul dreptului ca să obţii despăgubirile la care ai dreptul–ne vom ocupa noi de toate aspectele necesare.

Scopul nostru este să oferim ajutorul persoanelor vătămate în urma accidentelor suferite. DESCOR DESPAGUBIRI va depune toate eforturile pentru ca tu să primeşti sumele ce ţi se cuvin.

Misiunea noastră este sa putem ajuta atât din punct de vedere juridic cât şi financiar persoanele care au avut de suferit în urma accidentelor.

Ne indeplinim misiunea printr-o abordare echitabila, individuala a fiecarui client, aparand interesele acestuia si actionand pentru obţinerea unor despagubiri cat mai mari de la societăţile de asigurări. Acordam o importanta speciala respectarii vietii personale si intimitatii persoanelor aflate in situatii delicate ca urmare a accidentului suferit.

Recomandari

 Poţi beneficia de ajutorul nostru  gratuit, trebuie doar sa suni pentru a afla pasii pe care trebuie sa-i urmezi. Indiferent daca accidentul a avut loc de curand sau cu mai mult timp in urma (pana la 3 ani) contacteaza-ne pentru a afla ce drepturi ai.
 In situatia in care persoana vătămată încearcă să obţină despăgubiri pe cont propriu, trebuie să se confrunte de una singură cu societatile de asigurari, care, de cele mai multe ori, refuza acordarea despagubirilor sau sunt de acord cu plata unor sume foarte mici in raport cu prejudiciul creat.
 Încredinţând această problemă DESCOR DESPAGUBIRI, beneficiezi de un sprijin experimentat şi eficient, care, în numele tău, va depune toate demersurile pentru a obţine o despăgubire cât mai mare. Personalul nostru calificat ne ajuta să fim eficienţi în demersul de a obţine banii ce ţi se cuvin cu titlu de despăgubire.

Cât costa serviiciile noastre

 Nu trebuie să achiţi nici o suma reprezentand taxe, avansuri, etc. In cazul in care vom finaliza cu succes dosarul dvs., decontarea serviciilor se va face după achitarea despăgubirii, sub formă de comision. Verificarea documentelor, intocmirea dosarului de dauna, este deasemenea gratuita. Ne deplasam personal la dvs. , fiind astfel scutiti de cheltuieli de deplasare
 Detalii puteti cere oricând la tel  021/4100724 sau la 0799. 740. 773 sau ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact

CONTACT

Pentru a stabili o intalnire cu specialistii nostri, ne puteti contacta la:

TEL./FAX: 021. 410. 07. 24

TEL.: 0799. 740. 773

E-MAIL: contact@despagubiricorecte.ro

Sau ne puteti prezenta cazul dumneavoastra completand formularul urmator: