Asistenta despagubiri

 

In situatia in care ati fost  victima unui accident auto, ati suferit daune materiale sau vătămări corporale sau sunteti ruda unui decedat dintr-un astfel de accident, societatea noastră va oferă consultanta gratuita și reprezentare juridica pentru obtinerea despagubirilor materiale si morale de la compania de asigurari la care a fost incheiata polita RCA a celui vinovat de producerea accidentului.
Puteți formula pretenții de despăgubire timp de 3 ani de la producerea accidentului, aceasta perioada fiind diferita în funcție de legislația tarii unde s-a produs accidentul rutier.
In situatia vatamarii corporale pot fi recuperate: cheltuielile cu spitalizarea, tratamentele medicale prezente si viitoare, contravaloarea veniturilor pe care nu le-ati putut realiza in aceasta perioada si in viitor, in situatia incapacitatii de munca, rentă pentru avantajele nevalorificate în cazul pierderii totale sau parţiale a capacităţii de a munci şi de a fi remunerat,etc.
In caz de deces, pot fi recuperate pentru cei indreptatiti:
-daune materiale: cheltuielile de inmormantare, alte eventuale cheltuieli aparute  în perioada de la data producerii accidentului și pana la data decesului,probate cu documente justificative
- daunele morale: în conformitate cu legislația și jurisprudența din România.
Banii vor fi  recuperati de la asiguratorul RCA al persoanei vinovate  de producerea accidentului sau, in anumite situatii, de la Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania (BAAR) sau Fondul de Protectie al Victimelor Strazii (FPVS).

De ce sa lucrezi cu noi

 Recuperezi banii mult mai usor datorita timpului redus de finalizare a dosarului
 mplicare si profesionalism - profesionalismul echipei ce va lucra pentru tine, astfel incat nimic sa nu fie trecut cu vederea.
 Obtii despagubiri rapid - implicarea ta minima, astfel incat sa te poti ingriji de sanatate.
 Riscuri zero - onorariul de succes va fi platit dupa incasarea despagubirii.
 Zero cheltuieli facute in avans

CONTACT

Pentru a stabili o intalnire cu specialistii nostri, ne puteti contacta la:

TEL./FAX: 021. 410. 07. 24

TEL.: 0799. 740. 773

E-MAIL: contact@despagubiricorecte.ro

Sau ne puteti prezenta cazul dumneavoastra completand formularul urmator: